Читај ми!

Лоше шутерско вече српских кошаркаша у НБА лиги

Кошаркаши Денвера победили су у ноћи између недеље и понедељка Портланд као гости са 106:97 у предсезони НБА лиге, уз слабу игру српског центра Николе Јокића. Јокић је у победи свог тима постигао пет поена, уз осам скокова, две украдене лопте и једну асистенцију, али је из игре погодио само два шута из 11 покушаја.

Најефикаснији у Денверу био је Вилсон Чендлер са 18 поена, док је Вил Бартон додао 17. Добар је био Јусуф Нуркић, који је постигао 13 поена и имао девет скокова.

Портланд је предводио Си-Џеј Меколум са 20 поена.

Репрезентативац Србије Немања Бјелица играо је чак 28 минута у поразу Минесоте на гостовању Оклахоми са 112:94.

Бјелица је постигао 11 поена, уз шест скокова и 13 асистенција. Ипак, српски крилни центар је веома лоше шутирао, пошто је погодио само пет шутева из 19 покушаја из игре, док је са слободних бацања био непромашив три од три.

Минесоту је предводио Џон Лукас са 18 поена, Ејдријан Пејн је додао 17, док је најефикаснији у Оклахоми био Расел Вестбрук са 26 поена, а имао је и 10 асистенција.

Атланта је као гост победила Орландо, предвођена Полом Милсапом и Тимом Хардавејом, који су постигли по 19 поена. Најефикаснији у пораженом тиму са 25 поена био је Серж Ибака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи