Теодосић: Показали смо како треба да играмо

Кошаркаш московског ЦСКА Милош Теодосић оценио је да је његов тим одиграо добру утакмицу у победи над Локомотивом у полуфиналу завршног турнира Евролиге у Берлину.

"Ово је била добра утакмица за нас. Показали смо како треба да играмо у недељном финалу. Пре свега да се концентришемо, а напад ће доћи сам од себе", рекао је Теодосић након меча.

ЦСКА је победио са 88:81, тако да се пласирао у финале после четири године. Московска екипа почела је утакмицу са 9:0.

"У последња два месеца лоше почињемо утакмице, па сам се највише тога плашио. Данас смо, међутим, сјајно почели и одиграли смо свих 40 минута добро, што нас је красило целе године. У финалу имам само жељу да победимо, без обзира с ким ћемо играти", рекао је Теодосић.

ЦСКА је последњи пут освојио Евролигу 2008. године, а од тада само 2011. није био учесник "фајнал фора". Теодосић се сложио са констатацијом да је екипа порасла у односу на поразе из последњих година.

"Било би мало глупо да ништа нисмо научили после свих пораза. Показали смо данас да смо права екипа и прави тим", рекао је Теодосић.

Тренер Московљана Димитрис Итудис такође је оценио да је пресудила одбрана.

"Имали смо добар дефанзивни план, који смо искористили. Пробали смо да избацимо Локомотиву из тимске игре и хтели смо да идемо на индивидуалне карактеристике, иако и они имају добре играче. Али, то је кошарка, увек нешто даш", рекао је Итудис.

Он тврди да није било страха када се Локомотива приближила.

"Нема страха. Онај ко има страха није ту и не заслужује да буде ту. Позвали смо тајм-аут, видели шта се дешава и како да одговоримо. То је део игре, не играмо сами, игра и противник. Велике честитке мојим играчима за игре и план и борбеност и што су сви веровали у победу", рекао је Итудис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару