Реал или Олимпијакос, ко је краљ Европе

Кошаркаши Реал Мадрида и атинског Олимпијакоса бориће се за титулу шампиона Старог континета. Финале завршног турнира Евролиге на програму је од 20 сати, а три сата раније за треће место играју ЦСКА и Фенербахче.

Кошаркаши Реал Мадрида пласирали су се у финале завршног турнира Евролиге, чији су домаћини, савладавши екипу Фенербахчеа из Истанбула са 96:87 (20:21, 35:14, 21:24, 20:28).

Реал је изборио девето финале елитног такмичења, а бориће се за девету титулу континенталног шампиона, прву од 1995. године.

Противник шпанског "краљевског клуба" у мечу за нови трофеј биће грчки Олимпијакос, који је победио фаворизовани ЦСКА из Москве након спектакуларног преокрета (70:68).

Финална утакмица завршног турнира Евролиге између Реал Мадрида и Олимпијакоса на програму је у недељу од 20 сати, а три сата раније за треће место играју ЦСКА и Фенербахче.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи