Без карата у продаји за дерби

Улазнице за предстојећи кошаркашки дерби Црвене звезде и Партизана неће се продавати, саопштио је клуб са Малог Калемегдана, организатор утакмице.

Звездини кошаркаши у недељу од 21 час у хали Пионир играју против Партизана утакмицу седмог кола Суперлиге Србије.

То ће бити осми овосезонски дуел београдских ривала, а као и до сада улазнице се неће продавати, већ ће важити само сезонске карте; одређени број улазница биће подељен пријатељима клуба.

Како се наводи на сајту црвене звезде, улаз у халу Пионир биће отворен два сата пре почетка утакмице и на улазима ће бити спроведена ригорозна контрола.

Звезда је апеловала на посетиоце да навијају спортски, без убацивања предмета у терен и употребе пиротехничких средстава.

Дуел између Звезде и Партизана судиће Миливоје Јовчић, Милија Војиновић и Александар Глишић.

Црвена звезда и Партизан у досадашњем току Суперлиге имају максималан учинак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи