Читај ми!

Туча у Железнику, Партизан лако против Металца

Војводина у Железнику савладала екипу ФМП-а са 79:72, а меч је обележила општа туча на терену. Гости меч завршили са четири играча на терену. Мега више него убедљиво славила против Тамиша, Партизан без већих проблема савладао екипу Металца.

Српска клупска кошарка ређа скандал за скандалом. Последњи инцидент догодио се на мечу четвртог кола кошаркашке Суперлиге у Железнику, где је Војводина савладала екипу ФМП-а.

После опште туче на терену, у којој су учествовали играчи обе екипе, Војводина је меч завршила се четири играча на терену, али је ипак стигла до изузетно битног тријумфа.

Најефикаснији у победничком саставу био је Јован Новак, који је постигао 24 поена и забележио пет скокова, док је у домаћем саставу једини са двоцифреним учинком био Давидовац са 14 постигнутих поена.

ФМП је после две победе забележио и други узастопни пораз, док је Војводина поражена само у првом колу од Металца.

Кошаркаши Мега Лекса забележили су први тријумф у такмичењу, пошто су у гостима савладали екипу Тамиш Петрохемије са 102:61.

Убедљиву победу забележили су и кошаркаши Партизана, који су са 82:61 савладали екипу ваљевског Металца.

Гости су се у Пиониру некако држали током прве три четвртине, да би црно-бели страховитом одбраном у последњој деоници преломили меч и стигли до убедљивог тријумфа.

Утакмицу у Београду посматрао је и некадашњи кошаркаш Партизана, а сада Минесоте, Никола Пековић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи