Читај ми!

Србија победилa Црну Гору на крају припрема

Женска кошаркашка репрезентација Србије савладала је на Златибору селекцију Црне Горе са 73:66 (17:24, 18:13, 16:13, 22:16) и том пријатељском утакмицом завршила први део припрема за првенство Европе.

Изабранице селекторке Марине Маљковић после две недеље боравка на Златибору враћају се у Београд, где ће наставити са тренинзима до наредне среде.

"Први део припрема прошао је веома добро, од приступа играчица, до услова за тренинге, као и утакмица са Црном Гором. Све иде својим током. Полако препознајемо шта све можемо да урадимо и на које сегмете треба највише да се концентришемо. Са нашим пријатељима из Црне Горе одиграли смо две припремне утакмице, врло су неугодан ривал, јер играју чврсту и агресивну кошарку, баш као и ми. Надам се да ће обе екипе остварити најбоље могуће резултате на шампионату", рекла је Маљковић.

Најбоље српске кошаркашице крајем следеће недеље учествоваће на на јаком турниру у Лиону, где ће се састати са селекцијама Словачке, Француске и Велике Британије.

Овогодишњи Евробаскет биће одржан од 11. до 28. јуна у Мађарској и Румунији, а Србија ће се такмичити у групи Ц са Хрватском, Летонијом, Русијом и Великом Британијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи