Читај ми!

Звезда наставила победнички низ

Кошаркаши Црвене звезде забележили су четврту победу у првенству Србије, пошто су у Нишу савладали Константин са 87:60 (24:13, 26:12, 23:14, 14:21), у четвртом колу такмичења.

Изабраници Дејана Радоњића рутинском игром оправдали су улогу фаворита и задржали максималан учинак, наневши Нишлијама очекивани четврти пораз.

Био је то неравноправан дуел, Радоњић је током сусрета пружио прилику и млађим снагама, а црвено-бели су с лакоћом одрадили посао и учврстили вођство на табели.

Најефикаснији су били Митровић са 13 поена, Дангубић са 11 и Џенкинс и Блажич са по 10 поена, док су се код домаћина истакли Остојић са 12 и Величковић са 11 погодака.

Звезда у понедељак игра против ФМП-а, а на том мечу ће пред својим навијачима прославити освајање Јадранске лиге и организовати дефиле свих млађих селекција које су освојиле трофеј ове сезоне. Утакмица у понедељак почиње у 18.00, а улаз је бесплатан.

У преосталим мечевима 4. кола сутра се играју мечеви ФМП - Војводина (18 сати), Тамиш - Мега Лекс (19) и Партизан - Металац (21). 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи