Вујошевић: Оволика пауза није природна

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да је екипи потребно време да се врати у такмичарску форму после паузе након елиминације у полуфиналу АБА лиге.

"Ова пауза од скоро месец дана без такмичарских утакмица није природна, потребно је време да се вратимо у форму и то додатно повећава опрез, сада, када нам долази Металац који је досадашњим резултатима доказао да оправдано претендује на треће место", изјавио је Вујошевић на конференцији за медије у дворани Пионир и додао да се радује сусрету са навијачима после дужег времена.

Вујошевић је истакао да се Саша Павловић опоравља по плану, али ће пропустити и сутрашњи меч са Металцем, као и гостовање код Војводине у Новом Саду.

"Екипа Металца је спој младости и искуства, попуњени су на свим позицијама, вратили су љубав према кошарци у Ваљеву, пре свега захваљујући огромном ентузијазму и жртви истакнутог кардиолога Бошка Ђукановића. Према њему имам велики респект и волео бих да има више таквих људи који помажу да спорт остане на одређеном нивоу", навео је Вујошевић, али ипак истакао како очекује да његов тим на паркету забележи победу.

Првотимац Партизана Михајло Андрић рекао је да екипа мора озбиљно да схвати дуел са Металцем, који је у прошлом колу савладао Мега Лекс у Сремској Митровици.

"Металац је добар тим који има амбиције у овој лиги и сигурно ће доћи са идејом да покушају да нас изненаде. Ниједна утакмица против њих у АБА лиги није била лака, у првој нисмо били комплетни, зато их максимално респектујемо", поручио је Андрић и позвао навијаче да дођу у што већем броју и подрже екипу.

Утакмица четвртог кола КЛС између Партизана и Металца игра се у суботу од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи