Читај ми!

Тејић: Желимо да наставимо победнички низ

Млади кошаркаш Црвене звезде Марко Тејић рекао је да је екипа емотивно и физички испражњена после освајања АБА лиге, али и да очекује победу против Тамиша у наставку Суперлиге Србије.

"Сигурно је да је екипа емотивно испражњена после великих напора у плеј-оф серији АБА лиге, али пред нама су нови изазови које ћемо дочекати спремни. Тамиш ће покушати да искористи наш умор, сигурно ће имати велики мотив, али ми знамо шта је наш циљ и потрудићемо се да то и остваримо", рекао је Тејић за клупски сајт.

Крилни кошаркаш поручио је да црвено-бели на паркету морају да потврде улогу фаворита.

"То ћемо успети ако будемо имали максималан приступ. Желимо да наставимо победнички низ, као и да освојимо прво место место у лигашком делу такмичења, што би нам омогућило предност домаћег терена у плеј-офу. Максимално смо фокусирани на све то, ићи ћемо као и до сада корак по корак. Прва препрека на том путу нам је Тамиш и даћемо све од себе да је савладамо", поручио је Тејић.

Тејић се осврнуо на финалну серију АБА лиге у којој је Звезда славила против Цедевите са 3:1.

"Осећај је невероватан, просто неописив. Све то је још додатно наглашено јер сам имао прилике да играм у плеј-оф серији. Претходних неколико дана сам сумирао утиске, био сам у Ужицу и на Златибору са пријатељима. Добро сам се одморио и спремно дочекујем финиш сезоне", закључио је Тејић.

Утакмица трећег кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Тамиша игра се сутра од 19 сати пред празним трибинама дворане Пионир због казне коју црвено-бели имају из претходне сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи