Читај ми!

Ана Дабовић: Бићемо најбоље кад буде најпотребније

Кошаркашка репрезентативка Србије Ана Дабовић рекла је да тим вредно ради на припремама на Златибору како би спремно дочекао Европско првенство у Мадајрској и Румунији.

"Сви услови за добре припреме су идеални. Здравље нас служи, што је можда и најважније. Лепо се дружимо, а квалитетним радом на тренинзима уигравамо наше редове. Верујем да ћемо до првенства достићи онај наш препознатљив ниво и да ћемо бити најбоље када је то најпотребније", рекла је Дабовић за сајт Кошаркашког савеза Србије.

Репрезентација се окупила пре седам дана, а због клупских обавеза екипи ће се накнадно прикључити Јелена Миловановић, Тијана Ајдуковић, Сара Крњић и Јелена Максимовић.

"Сваке припреме су добре, јер нам користе да се уиграмо, стекнемо снагу и сигурност и направимо добру тимску хемију. Припреме репрезентације из године у годину су све боље. Лакше подносимо највеће напоре, јер се боље познајемо. Од прошлогодишњег Светског првенства доста играчица је поново ту. Младе снаге су се одлично уклопиле. Имамо сјајну атмосферу, што је у овом тренутку веома битно", додала је млађа од сестара Дабовић.

Прве проверу изабранице Марине Маљковић имаће у среду и петак када ће одиграти пријатељске утакмице затвореног типа са селекцијом Црне Горе.

Србија ће на ЕП играти у групи Ц са Хрватском, Летонијом, Русијом и Великом Британијом.

Првенство Европе одржаће се од 11. до 28. јуна у Мађарској и Румунији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи