Читај ми!

Брејк Вашингтона у Атланти, предност „ратника“

У првим утакмицама полуфиналнох плеј-офа НБА лиге Вашингтон је гостујући у Атланти направио изненађење победом 104:98 и повео са 1:0, а Голден Стејт је очекивано на свом терену повео против Мемфиса победом 101:86.

Кошаркаши Вашингтона направили су брејк у првој утакмици полуфинала плеј офа Источне конференције НБА лиге пошто су јутрос у Атланти савладаи домаћина са 104:98 и тако повели са 1:0 у серији у којој се игра до четири победе.

Шесторицу играча Вашингтона, који су имали двоцифрен кошгетерски учинак, предводио је Бредли Бил са 28 поена. Бил је, успут, седам пута био највиши у скоку.

Уз Била у победничком тиму истакли су се још Џон Вол и Марчин Гортат. Први је, уз 18 кошева, имао 13 асистенција и седам ухваћених лопти, док је Гортат утакмицу завршио са 12 поена и истим бројем скокова.

У пораженој Атланти трио ДеМар Керол, Ал Хорфорд, Пол Милсап пружао је снажан отпор супарнику током целог меча, али је на крају и тај трио био немоћан пред снажном одбраном Вашингтона која је у последњој деоници и одлучила победника.

Керол је са 24 коша био најефикаснији међу "јастребовима". Учинак Хорфорда износио је 17 кошева, 17 скокова и седам асистенција, док је Милсап утакмицу завршио са 15 поена, 12 ухваћених лопти и осам асистенција.

Наредни меч, такође у Атланти, играће се у ноћи између уторка и среде.

За разлику од Атланте, Голден Стејт је искористио предност домаћег терена у дуелу са Мемфисом и победом 101:86 повео са 1:0 у полуфиналној серији Западне конференције.

Са 22 коша, седам асистенција и четири украдене лопте Стефон Кари је предводио "ратнике" до 21. узастопне победе на свом терену. Клеј Томпсон је са 18 поена био други стрелац тима, при чему је имао и шест асистенција, док је Дрејмонд Грин допринос победи Голден Стејта дао са 16 кошева.

На супротној страни најбољи је био Марк Гасол са 21 поеном, девет скокова, три асистенције и исто толико украдених лопти.

Наредни меч, такође у Оукленду, играће се у ноћи између уторка и среде.

Ноћас су, иначе, на програму почеци преосталих полуфиналних серија. На Истоку Кливленд дочекује Чикаго, а на Западу Хјустон ће бити домаћин Клиперсима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи