Читај ми!

Репеша: Очекујем одлучнију Звезду

Тренер кошаркаша Цедевите Јасмин Репеша рекао је да је његова екипа заслужено победила Црвену звезду и тако остала у игри за трофеј Јадранске лиге.

"Кошаркаши Звезде ментално нису били на нивоу као у прве две утакмице. Очекујем напаљену Звезду, одлучну да добије већ овде у Загребу. Али, даћемо све од себе да продужимо серију", рекао је Репеша на конференцији за новинаре после утакмице у Загребу.

"Ако желимо да окренемо серију, до краја ћемо морати да играмо као у прве три четвртине ове утакмице. Заслужено смо добили прилику да идемо даље. Ово што пре треба да заборавимо, немамо простора за калкулације, морамо да изађемо на идентичан начин као вечерас и што боље се опоравимо за ово кратко време", казао је Репеша. Тренер Цедевите је рекао да Звезда може да се победи само агресивном игром.

"Звезда не може да се победи ако се игра мекше. Они пре или касније, ако не стојите на терену како треба, направе брејк и онда је то тешко стићи", рекао је Репеша. Он је додао да је колективна одбрана над Бобаном Марјановићем била "доста боља" него у прве две утакмице.

Репеша се није сложио са тренером Звезде Дејаном Радоњићем да је одбрана над Бобаном Марјановићем била прегруба.

"Није била прегруба. Имамо мекане играче, немамо играче који знају да играју прљаво, за разлику од Звезде, која је много искуснија. Били смо нешто агресивнији. Урадили смо солидан посао највећи део утакмице. Не само да је он играо теже већ и наша удвајања нису им дозволила лагане шутеве за три поена", рекао је Репеша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи