Читај ми!

Радоњић: Мораћемо много мирније у следећем мечу

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће његови кошаркаши морати да буду много мирнији ако желе да победе Цедевиту у четвртој утакмици. Радоњић посебно незадовољан агресивном одбраном над Марјановићем.

"И даље смо у предности. Мораћемо да будемо мирнији јер желимо да бољом игром дођемо до бољег резултата. Цедевита је играла онако како је планирала и направила велику предност", рекао је Радоњић на конференцији за новинаре после утакмице.

Радоњић је посебно био незадовољан агресивном одбраном над Бобаном Марјановићем.

"Јако сам задовољан чињеницом да немам ниједног повређеног играча вечерас. То што смо играли са једним центром, проузроковало је већу мотивацију да се Марјановић зауставља, што, хвала богу, није проузроковало неку повреду", казао је Радоњић.

На питање да ли мисли да је одбрана на Марјановићу била прегруба, Радоњић је одговорио:

"Не мислим, видео сам својим очима". Он је истакао да суђење не жели да коментарише.

"Када покушам да заштитим своје играче нешто врло благо кажем, то ми је принцип. Покушаћу да и овај пут останем доследан", рекао је тренер Црвене звезде. Радоњић је казао да се нада да ће његова екипа имати исти судијски критеријум као и Цедевита у Београду.

"Надам се да ћемо имати однос као што је Цедевита имала у Београду, што је било сјајно са свих аспеката. Пружићемо руку ако Цедевита победи", казао је Радоњић.

Кошаркаш Звезде Бранко Лазић рекао је да се његова екипа већ окренула наредној утакмици.

"Јурили смо резултат током целе утакмице. Покушали смо да се вратимо, нисмо успели и то је то. Сутра је нова утакмица", рекао је Лазић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи