Читај ми!

Хјустон у полуфиналу, брејк Сан Антонија

У наставку четвртфинала плеј офа америчке професионалне кошаркашке лиге Хјустон је јутрос савладао Далас са 103:94 и укупним резултатом 4:1 у серији пласирао се у полуфинале Западне конференције. Противник Хјустону у полуфиналној серији Запада биће победник четвртфиналног дуела Л.А. Клиперс - Сан Антонио, у којем после јутрошњег брејка, Сан Антонио води са 3:2.

До победе која их је одвела у полуфинале "ракете" је предводио Џејмс Харден са 28 кошева и осам асистенција.

Ништа мањи допринос победи Хјустона дао је Двајт Хауард чији је учинак на крају меча износио 18 поена, чак 19 скокова, четири украдене лопте и четири "рампе".

На супротној страни, пак, одскочили су Монта Елис са 25 и Дирк Новицки са 22 коша. Немачки репрезентативац је, притом, 14 пута био највиши у скоку.

Са 21 кошем и 11 скокова Тим Данкан је био најзаслужнији за нови брејк Сан Антонија против Клиперса у Лос Анђелесу, и свом тиму широм отворио врата полуфинала плеј офа Западне конференције.

Актуелни првак сада води у четвртфиналној серији са 3:2, и уколико у четвртак увече на свом терену поново буде успешнији од супарника пласираће се међу четири најбоља тима на Западу.

Уз Данкана у победничком тиму истакли су се још Кави Леонард и Емануел Ђинобили. Први је, уз 18 поена, имао девет скокова и три асистенције, док је учинак аргентинског репрезентативца на крају сусрета износио 14 поена и шест асистенција.

Међу Клиперсима најбољи је био Блејк Грифин са 30 кошева и 14 ухваћених лопти.

Резултати:

ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Хјустон - Далас 103:94 (4:1 у серији)
Л.А. Клиперс - Сан Антонио 107:111 (2:3)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи