Читај ми!

Металац однео бодове из Новог Сада

Кошаркаши Металца савладали су у Новом Саду екипу домаће Војводине са 81:75 (18:15, 13:20, 25:19, 25:21), у преосталој утакмици 1. кола Суперлиге Србије.

Већим делом сусрета вођена је углавном равноправна и неизвесна борба. Ваљевци су у трећој деоници преокренули резултат, али се домаћин није предавао и поново преузео вођство, да би све било решено у последњих пет минута, када је у центру пажње био Душан Кутлешић, најзаслужнији за тријумф Металца.

Он је уз две тројке постигао 18 поена и меч завршио са укупно 23, Јевтовић је додао 14, а Малешевић 12.
У тиму Војводине истакли су се Новак са 18 и Чампара са 17 поена.

Одиграно јуче: Црвена звезда - Мега Лекс 107:83.
Одиграно у суботу: Константин - Партизан 74:87, ФМП Железник - Тамиш 95:71.

У утакмицама 2. кола Суперлиге Србије 4. априла састају се Партизан - Мега Лекс, Тамиш - Војводина и Константин - ФМП, а 6. априла Металац - Црвена звезда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи