Вујошевић: Боља игра и повреде играча

Душко Вујошевић каже да је екипа Партизана подигла форму, побољшала игру, али да је имала великих здравствених проблема пред меч са Олимпијом. Вујошевић оштро критиковао поједине медије "због пласирања лажи" и рекао да је потпуна неистина да је Никола Пековић дао 100.000 долара за плејмејкера.

Тренер Партизана Душко Вујошевић верује да се екипа налази у успону форме, да је ситуација знатно боља него пре неколико недеља, али да ће све бити јасније после утакмице против Олимпије.

"Олимпија је директан конкурент за пласман међу четири. Последњи меч против Звезде говори о квалитету тима и сигурно долазе у Београд да траже прилику. Подигли смо форму и побољшали игру, али имали смо одређених здравствених проблема ове недеље, Павловић уопште није тренирао, Мачван је одрадио један тренинг, Тепић ће бити у саставу, али још није спреман, док се после Олимпије у тим враћа Мурић", изјавио је Вујошевић.

Поводом прича о довођењу плејмејкера Дорона Перкинса, Вујошевић је рекао да је разговарао са особом која се представила као његов менаџер.

"Звао ме је неки човек, немам појма како се зове, и питао ме да ли смо заинтересовани за довођење Перкинса. Ја сам га питао да ли је он његов менаџер, а он је одговорио да јесте. Одговорио сам да бисмо га контактирали да смо заинтересовани", рекао је Вујошевић.

Кошаркаш Партизана Вања Маринковић данас је напунио 18 година и потписао први професионални уговор са црно-белима.

Тренер црно-белих демантовао је спекулације да је центар Минесоте Никола Пековић донирао клубу 100.000 долара за долазак плејмејкера.

Вујошевић је оштро критиковао поједине медије "због пласирања лажи" и рекао да је потпуна неистина да је кошаркаш Минесоте Никола Пековић дао паре клубу.

"Сценарио је да клуб уђе у стечај, а ја као главни кривац будем смењен. Политичких противника немам, већ само спортских 'непријатеља', који су на важним политичким функцијама и користе то да буду у функцији својих навијачких страсти према другом клубу. Наша финансијска ситуација је идентична у односу на почетак сезоне, НИС је наш велики спонзор, али новац који добијамо служи за измирење пореза, а других великих спонзора немамо", истакао је Вујошевић.

Капитен црно-белих Драган Милосављевић рекао је да очекује тешку утакмицу против директног конкурента за плеј-оф.

"У Љубљани смо убедљиво поражени, била је то једна од наших најслабијих утакмица ове сезоне. Требало би да играмо као против Цедевите, максимално борбено и са истим приступом, без обзитра на снагу ривала", поручио је Милосављевић.

Утакмица 17. кола АБА лиге између Партизана и Олимпије игра се сутра од 21 сат у Пиониру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи