Читај ми!

Безнадежни Њујорк, пораз Мајамија

Хјустон славио против Њујорка, што је Никсима 14. узастопни пораз. Шарлот савладао Торонто, док је Портланд био бољи од Мајамија.

У наставку НБА лиге, јутрос су одигране три утакмице, а победу као домаћин остварио је само Портланд савладавши Мајами са 99:83.

Њујорк је у Медисон Сквер Гардену изгубио од Хјустона са 120:96, а бољи од Торонта у Торонту био је Шарлот - 103:95.

Џералд Хендерсон са 31 и Кемба Вокер са 29 кошева били су најзаслужнији за успех Шарлота који је остварио четврту победу у низу. На супротној страни Кајл Ловри са 24 поена, седам скокова и исто толико асистенција није могао да спречи нови неуспех Торонта чији скор сада износи 24 победе и 11 пораза.

Најнеуспешнији тим досадашег дела лигашког такмичења Њујорк доживео је 14. узастопни пораз. Овог пута од Хјустона у чијим редовима је двоцифрен кошгетерски учинак имало чак седам играча.

Предводио их је Џејмс Харден са 25 поена. Међу Њујорчанима, који су опет играли без повређених Кармела Ентонија и Амара Стодемајера, најјачи утисак оставио је Трејвис Вир са 21 кошем.

Најзад, Портланд је захваљујући одличној игри у другом полувремену савладао Мајами и стигао до 28. победе у шампионату којом је учврстио лидерску позицију у Северозападној дивизији.

ЛаМаркус Олдриџ са 24 и Весли Метјус са 18 кошева предводили су Портланд до 6. победе у последњих седам утакмица.

Мајами, пак, тоне и даље пошто је доживео 21. пораз у 36 мечева колико је до сада одиграо. Једина светла фигура у том тиму био је Двејн Вејд са 23 поена и седам скокова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи