Читај ми!

Када је најтеже, ту је Дирк!

Магични Дирк Новицки, уз звук сирене, преко Кармела Ентонија срушио Никсе и донео Даласу трећу узастопну победу. Нови, десети по реду, пораз Сиксерса.

Кошаркаши Даласа победили су у гостима Њујорк са 110:108 поенима Дирка Новицког у последњој секунди утакмице, чиме су забележили трећу узастопну победу у НБА лиги.

Далас је у последњих минут и по имао осам поена предности, али су домаћи то успели да надокнаде и изједначе на 108:108. У последњем нападу Новицки је шутирао, лопта је ударила у обруч и када је време истекло ушла у кош.

Далас је тако забележио 20. победу у последњих 25 утакмица против Никса.

Новицки је утакмицу завршио са 15 поена, а победи су допринели и Винс Картер са 23 поена, Монта Елис са 22 поена и Хосе Калдерон са 20 поена.

У екипи Њујорка, која је изгубила шести пут у последњих седам утакмица, најбољи је био Кармело Ентони са 44 поена и девет скокова.

Џеј Ар Смит додао је 15, уз седам асистенција, а Тајсон Чендлер 12 поена и 12 скокова.

Кошаркаши Милвокија победили су на гостујућем терену Филаделфију са 130:110 и нанели јој 11. узастопни пораз. У екипи Милвокија седморица играча постигли су двоцифрени број поена, а најефикаснији је био О Џеј Мејо са 25 поена, од којих је убацио седам "тројки".

Ерсан Иљасова додао је 20 поена, Рамон Сешонс 16, по 15 поена убацили су Крис Мидлтон и Брендон Најт, Јанис Антетокумпо 13 поена, а Џон Хенсон 12 поена. Српски кошаркаш Мирослав Радуљица играо је скоро четири минута, није се уписао међу стрелце и имао је два скока.

То је била прва победа Бакса на гостујућем терену још од 31. децембра прошле године, када су славили у Стејплс центру против Лос Анђелес Лејкерса.

У екипи Филаделфије, која је претрпела десети узастопни пораз на свом терену, Тадеус Јанг био је најефикаснији са 28 поена. Мајкл Картер-Вилијамс додао је 20, а Тони Ротен 19 поена.

Кошаркаши Голден Стејта победили су Детроит са 104:96 и остварили четврту узастопну победу. Најбољу у победничком тиму био је Стивен Кари са 19 поена, девет асистенција и осам скокова, а 19 поена убацио је и Клеј Томпсон. Немања Недовић није улазио у игру.

Грег Монро био је најефикаснији у екипи Детроита са 23 поена.

Лос Анђелес Клиперси победили су Њу Орлеанс са 123:110, а Јута је победила Бостон са 110:98 и нанела му пети узастопни пораз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару