Читај ми!

Без Дулета на страшни Реал

Партизан у четвртак у Арени дочекује екипу мадридског Реала, а тим црно-белих предводиће Велимир Гашић, због болести Душка Вујошевића. Мадриђани су непоражени у досадашњем делу сезоне, али у Партизану се сви надају новом изненађењу. Богдановић сигурно у саставу.

Помоћни тренер кошаркаша Партизана Велимир Гашић рекао је да је први ривал црно-белих у Топ 16 фази Евролиге Реал Мадрид најбољи тим Европе у овом тренутку, али и истакао да то не умањује жељу да се направи изненађење.

"У госте нам долази велики тим, "краљевски клуб", навијачима није потребна боља позивница од тога. Верујем да ће сви који дођу у Арену уживати у утакмици. Ипак, и играчи Реала су људи од крви и меса, на паркету ће бити 'пет на пет' и видећемо како ће то изгледати", истакао је Гашић на конференцији за медије у Београдској арени.

Гашићу ће меч против Реала бити прва утакмица у Евролиги коју води као први тренер, пошто се Душко Вујошевић налази на лечењу на Војномедицинској академији.

"Ја сам одавно спреман за неке ствари, па и за деби у Евролиги. Уосталом, када радите у великом клубу као што је Партизан, увек морате да будете спремни на све што вас очекује", навео је Гашић.

Он је додао да ће за меч са Мадриђанима Богдан Богдановић сигурно бити спреман, иако је због повреде у једном тренутку морао да напусти утакмицу са Игокеом у Јадранској лиги.

Што се тиче Таренса Кинзија, кога због инцидента у ноћном изласку очекује казна, Гашић је истакао да очекује да одигра на стандардном нивоу.

Помоћни тренер Партизана говорио је и о сјајној форми Мадриђана, који од почетка сезоне имају невероватан скор 25-0, а јуче су славили победу у великом дербију против Барселоне.

"Реал је на импресиван начин одиграо прву фазу Евролиге, а сјајни су и у домаћем шампионату. Имају минималне промене у тиму у поређењу с прошлом сезоном, а и тад су били на корак од освајања Евролиге. Индивидуални квалитет је у функцији екипе, имају невероватну хемију, идеолог је без сумње Серхио Родригез, који из меча у меч показује невероватан таленат и квалитет", закључио је Гашић.

Капитен кошаркаша Партизана Драган Милосављевић рекао је да у овом тренутку црно-бели не размишљају о прослави Нове године, већ да им је само Реал у мислима.

"Реал је можда и најбоља екипа у Европи и ми због тога у утакмицу улазимо растерећени. Верујем да ће меч бити добар, уз велику посету и сјајну атмосферу. Борићемо се до краја и видећемо шта ће бити", поручио је Милосављевић.

Утакмица између Партизана и мадридског Реала игра се 2. јануара од 19 сати у Београдској арени.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару