Читај ми!

Победа Голден стејта, суноврат Лејкерса

Кошаркаши Голден стејта победили су после продужетка екипу Кливленда са 108:104 и тако забележили пету узастопну победу у НБА лиги. Орландо је на свом терену био бољи од Атланте (109:102), као и Сан Антонио од Сакрамента (112:104). Филаделфија је као гост савладала Лос Анђелес Лејкерсе са 111:104. Оклахома немилосрдна против Хјустона.

Најефикаснији у редовима Голден стејта био је Стефон Кари са 29 поена, а имао је и девет скокова и 11 асистенција, док је Дејвид Ли убацио 19 поена. Српски кошаркаш Немања Недовић није био у саставу за овај меч.

У домаћој екипи најбољи је био Кајри Ирвинг са 27 поена.

Орландо је на свом терену био бољи од Атланте са 109:102, а до друге узастопне победе клуб из Флориде предводио је Арон Афало са 21 поеном.

Црногорски кошаркаш Никола Вучевић постигао је 19 поена и тако својој екипи помогао да победи.

У екипи Атланте најефикаснији је био Џеф Тег са 22 поена, док је македонски репрезентативац Перо Антић постигао пет.

Сан Антонио је као домаћин победио Сакраменто са 112:104, а најбољи у победничкој екипи били су Ману Ђинобили и Тони Паркер са 28, односно 22 поена. У редовима Кингса најефикаснији је био Демаркус Казинс са 29 поена.

Филаделфија је као гост била боља од Лос Анђелес Лејкерса са 111:104 и уписала тек девету победу ове сезоне, а и прекинула низ од чак 13 узастопних пораза на гостовањима.

Најбољи у победничкој екипи били су Тадеус Јанг и Еван Тарнер са убачених 25, односно 22 поена, док је код Лејкерса, који су играли без повређених Пау Гасола и Кобија Брајанта, бољи од осталих био Ник Јанг са 26 поена.

Најубедљивију победу прошле ноћи остварила је Оклахома, која је на свом терену савладала Хјустон са 117:86.

Тандер је до победе предводио Кевин Дурент са 33 поена, који је забележио и 13 скокова и три асистенције, док је у пораженој екипи најбољи био Арон Брукс са 17 поена, док је Двајт Хауард постигао само девет поена.

Резултати утакмица:

Кливленд - Голден стејт 104:108 (продужетак)

Орландо - Атланта 109:102

Оклахома - Хјустон 117:86

Сан Антонио - Сакраменто 112:104

Л. А. Лејкерс - Филаделфија 104:111

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару