Читај ми!

Улазнице за мечеве Евролиге од петка

Кошаркаши Партизана 2. јануара настављају такмичење у Евролиги, а улазнице за мечеве Топ 16 фазе, који ће се играти у Комбанк арени, продаваће се од петка. Власници годишњих карата за трибине моћи ће да одаберу да ли желе карту за југ ниво 200 или ниво 400.

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да у петак, 27. децембра, почиње продаја пакета карата за Топ 16 фазу Евролиге и замена годишњих улазница за те утакмице.

Пласманом у Топ 16 фазу Евролиге црно-бели су обезбедили још 14 утакмица у најјачем европском такмичењу, а од тога ће свих седам на домаћем терену играти у Београдској арени. У првом колу Партизан ће 2. јануара од 19 часова играти против Реал Мадрида у Арени.

Од петка, 27. децембра, почиње замена годишњих карата за свих седам утакмица. Том приликом ће власницима сезонских карата бити обележене улазнице и биће записан серијски број. Годишње улазнице тако неће важити за предстојеће утакмице у Арени, већ само нумерисане улазнице.

Сваки сектор из хале Пионир (плава ложа, бела ложа, ВИП ложа, партер и трибине) имаће одговарајућа места у Арени. Власници годишњих карата за трибине моћи ће да одаберу да ли желе карту за југ ниво 200 или ниво 400.

Улазнице ће се замењивати искључиво на благајни Арене (Северна страна) од петка, 27. децембра, од 10 до 18 часова (изузев уторка, 1. јануара, када је замена од 13 до 20 часова).

Продаја пакета карата за седам утакмица почиње у петак, 27. децембра, и трајаће до 31. децембра. Цена пакета улазница за ниво 400 и југ ниво 200 је 3.000 динара, за ниво 200 партер - 5.000 динара, за север ниво 200 - 12.000 динара и за место у ложи ниво 300 - 21.000 динара.

Такође, у петак, 27. децембра, почиње и продаја појединачних улазница за утакмице у Арени. Цена за ниво 400 и југ 200 је 500 динара, за ниво 200 партер - 1.000 динара, за ниво 200 север - 2.000 динара, а за ниво 300 место у ложи - 4.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару