Читај ми!

Партизан испустио победу

Нантер - Партизан 62:61 (крај). Кошаркаши Партизана поражени су у Паризу од Нантера и тако умањили шансе за пласман у Топ 16 фазу Евролиге. Милосављевић могао тројком да донесе тријумф али није био прецизан у последњем нападу. У наредном колу црно-бели дочекују Будивељник.

Кошаркаши Партизана изгубили су у Паризу од екипе домаћег Нантера са 62:61 (17:19, 18:10, 12.18, 15:14), у утакмици 7. кола А групе Евролиге. То је шести пораз црно-белих, а у дуелу са директним конкурентом знатно су умањили шансе за пласман у Топ 16 фазу, док је Нантер остварио трећу победу.

Изабраници Душка Вујошевића несрећно су испустили драгоцене бодове против квалитетног ривала. У занимљивој утакмици вођена је равноправна и неизвесна борба, а Партизан је десетак секунди пре краја имао поен предности и напад (61:60).

Међутим, његови играчи су се спетљали, домаћин је узео лопту, да би потом после прекршаја Американац Мичам реализовао оба слободна бацања, довољно за коначан тријумф.

Након тајм-аута, Милосављевић није био прецизан у последњем нападу и велика прилика за победу је пропала, тако да су играчи Нантера са навијачима прославили изузетно значајан успех.

Домаћина су до победе предводили Мичам са 14 и Лајти и Данијелс са по 11 поена, док је у редовима црно-белих Милосављевић убацио 16, а Кинси и Богдановић по 12 поена.

У наредној утакмици Партизан дочекује екипу Будивељника, а Нантер дан касније, такође на домаћем терену, игра против Барселоне.

Овако је протекао меч у Паризу:

22.45 - Крај меча у Паризу, Партизан је доживео нови пораз и значајно умањио шансе за пласман у Топ 16 Евролиге. Милосављевић је у последњим секундама меча могао тројком да донесе црно-белима победу али нажалост није био прецизан. Нантер - Партизан 62:61.   

22.16 - Завршена је и трећа четвртина, резултат је нерешен 47:47.  

21:43 - На полувремену црно-бели заостају 6 поена за Нантером - 35:29. Најефикаснији код Партизана Милосављевић са 6 кошева.

21.19 - Прва четвртна завршена је вођством Партизана 19:17. Борис Дало је постигао 5 поена, Милосављевић и Ловерњ по три. 

21.00 - Почео меч у Паризу, црно-бели на терену са петорком Мусли, Ловрењ, Кинси, Милосављевић и Богдановић. Нантер у саставу Џереми, Давид, Трентон, Вил и Јохан.

20.20 - Борис Дало на загревању, са именом Леа Вестермана на леђима.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару