Читај ми!

Респект Макабију, али идемо на победу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа веома мотивисана да против Макабија забележи важну победу у борби за Топ 16 фазу Евролиге и реваншира се Израелцима за убедљив пораз у Тел Авиву.

Пред дуел седмог кола Д групе Евролиге тренер црвено-белих кошаркаша Дејан Радоњић рекао је да изузетно респектује Макаби због свега што су урадили у прошлости, али да ће његов тим ићи на победу у четвртак увече.

"Једина утакмица у досадашњем делу Евролиге где нисмо имали шансе да освојимо бодове је тај меч у Тел Авиву, док смо у осталим били конкурентни. Макаби са великим амбицијама учествује у Евролиги, а тим и искуство које имају им омогућава да играју на такав начин. Покушаћемо да уз помоћ навијача у Пиониру дођемо до важне победе", рекао је Радоњић на конференцији за новинаре.

Он се осврнуо на претходно коло Евролиге, у којем је шпанска Каха Лаборал славила у Тел Авиву и закомпликовала ситуацију.

"Не размишљамо да ли ће за пролаз даље бити довољно четири или пет победа. Битно је да идемо меч по меч. Ово је утакмица са Макабијем, желимо да одиграмо добро и покушамо да их савладамо. Има још много утакмица до краја. Макаби је противник са великом традицијом и континуитетом у Евролиги и за нас би победа над таквим тимом имала већи значај од резултатског", навео је тренер црвено-белих.

Радоњић је додао да крилни центар Иван Раденовић није тренирао и да ће тек вечерас бити јасно да ли ће моћи да игра против Макабија

Звезда је у Тел Авиву у утакмици другог кола изгубила од Макабија са 96:82.

"Морамо да играмо боље у фази одбране. Дозволили смо им да шутовима за три поена направе велику предност. Дубину коју даје Скорцијанидис морамо да сведемо на најмању могућу меру. Даћемо све од себе да одиграмо добро и забележимо победу пред нашим сјајним навијачима", поручио је Радоњић.

Београдски клуб још једном је апеловао на навијаче да навијају и понашају се фер и спортски јер у случају нових инцидената клуб са Малог Калемегдана може бити драстично кажњен.

Утакмица шестог кола Д групе Евролиге између Црвене звезде и Макабија игра се сутра од 19 сати у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару