Читај ми!

Индијана наставила терор, нова Роузова повреда

Индијана је савладала Бостон и заблежила 11. победу у досадашњих 12 утакмица. Јута претрпела 13. пораз у претходних 14 мечева. Голден стејт поражен од Лејкерса са 102:95, Недовић имао једну ухваћену и две изгубљене лопте. Нова повреда Дерика Роуза.

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге Индијана је савладала Бостон са 97:82 и остварила 11. победу у досадашњем делу шампионата у којем је одиграла 12 утакмица.

Пејсерсе је до 11. победе ове сезоне предводио Пол Џорџ са 27 поена, док су по 17 уписали Дејвид Вест, који је имао и осам скокова, и Луис Скола. Код Селтикса, истакао се Крафорд са 24 поена, четири више од Џефа Грина.

С друге стране, најнеуспешнији тим у НБА лиги Јута изгубила је од Даласа са 103:93 и претрпела 13. пораз у претходних 14 мечева.

Од српских играча актер јутрошњих утакмица био је само Немања Недовић. Његов Голден стејт поражен је у Лос Анђелесу од Лејкерса са 102:95, а Недовић је за нешто више од пет минута на терену имао једну ухваћену и две изгубљене лопте. Репрезентативац Србије је два пута неуспешно шутирао за три поена.

Лејкерси су у калифорнијском дербију дошли до шесте победе ове сезоне, посебно захваљујући Пау Гасолу, који је меч завршио са 24 поена и десет скокова.

Добре партије засениле су повреде колена Дерика Роуза и Марка Гасола. Плејмејкер Чикага је током треће деонице меча са Портландом уз помоћ особља Булса отишао у свлачионицу. Срећа у несрећи би могло да буде то што се ради о десном колену, а не левом, због којег је пропустио читаву претходну сезону. Магнетна резонанца у суботу ће показати о каквој повреди се ради. Сви љубитељи кошарке се надају да није реч о новој повреди лигамента.

Центар Гризлиса је током друге деонице дуела са Спурсима напустио терен и није се враћао до самог краја. Слично као код Роуза, прегледи у суботу ће показати о каквој повреди левог колена се ради.

Резултати: Шарлот - Финикс 91:98, Филаделфија - Милвоки 115:107 (продужетак), Торонто - Вашингтон 96:88, Бостон - Индијана 82:97, Детроит - Атланта 89:96, Мемфис - Сан Антонио 86:102, Минесота - Бруклин 111:81, Њу Орлеанс - Кливленд 104:100, Далас - Јута 103:93, Портланд - Чикаго 98:95 и ЛА лејкерс - Голден стејт 102:95.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару