Панатинаикос може да падне

Панатинаикос је и ове године најозбиљнији конкурент за сам врх, поседују квалитет и огромно искуство. Биће то велико кошаркашко вече за све у Београду, рекао је уочи меча трећег кола Евролиге тренер Црвене звезде Дејан Радоњић. Рашко Катић се осећа боље и требало би да буде потпуно спреман за спектакл у Пиониру.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да против Панатинаикоса очекује много бољу игру свог тима у одбрани и додао да се нада да ће се енергија са трибина Пионира пренети на терен.

"Панатинаикос је ове године најозбиљнији конкурент за сам врх, поседују квалитет и огромно искуство. Биће то велико кошаркашко вече за све у Београду. Желимо да одиграмо одбрану јачу него у претходна два меча и да направимо сјајан амбијент који ће се одразити на терен", рекао је Радоњић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

Црвено-бели су у првом колу Евролиге изгубили од Локомотиве Кубањ, а затим и од Макабија у Тел Авиву.

Тренер црвено-белих навео је да се центар Рашко Катић осећа боље и изразио наду да ће, уз помоћ публике, играти изнад максимума.

На питање да ли Звезда може да понови подвиг Лијетувос Ритаса, који је у првом колу код куће савладао Панатинаикос, Радоњић је рекао:

"Ритас је искористио моменат, јер су тај меч дочекали у форми коју су пронашли у квалификацијама. Били су у залету."

Крилни центар црвено-белих Иван Раденовић навео је да ће српски вицешампион покушати да буде равноправан са славним грчким клубом.

"Зна се против кога играмо. Панатинаикос годинама доминира у Евролиги. За ову утакмицу се спремамо још од дуела са Макабијем. Желимо да исправимо грешке и надамо се повољном резултату. Повољан резултат је у овом мечу да играмо свих 40 минута у егалу и да покушамо да их победимо", поручио је Раденовић.

Утакмица трећег кола Д групе Евролиге између Црвене звезде и Панатинаикоса игра се сутра од 20.30 у хали Пионир.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару