Клинац изненадио Мајами, деби Недовића

У наставку НБА лиге одиграно је четрнаест утакмица. Кошаркаши Филаделфије, предвођени рукијем Мајклом Картером-Вилијамсом, почели су сезону победом над шампионом Мајамијем од 114:110. Немања Недовић је убележио деби, у победи Голден Стејта над ЛА Лејкерсима. Мирослав Радуљица није улазио у игру за Милвоки у поразу од Њујорка.

У наставку НБА лиге одиграно је четрнаест утакмица. Кошаркаши Филаделфије почели су сезону победом над шампионом Мајамијем од 114:110, највише захваљујући сјајној партији новајлије Мајкла Картер-Вилијамса.

У утакмицама у ноћи између среде и четвртка дебитовао је и репрезентативац Србије Немања Недовић у победи његовог Голден Стејта над ЛА Лејкерсима, али није имао запаженији учинак. Његов земљак Мирослав Радуљица није улазио у игру за Милвоки у поразу од Њујорка. 

Филаделфија је утакмицу против двоструког узастопног шампиона почела серијом 19:0. Мајами се вратио у игру, а у трећој четвртини је постигао чак 45 поена, али су Сиксерси ипак остварили вредну победу, иако су стручњаци том тиму предвиђали сезону "у минусу".

Руки Картер-Вилијамс је завршио меч са 22 поена, 12 асистенција, девет украдених лопти и седам скокова. Најефикаснији у Филаделфији били су Еван Тарнер са 26 и Спенсер Хос са 24 поена. Капитен Мајамија Леброн Џејмс завршио је утакмицу са 25 поена, 13 асистенција и четири скока.

Голден Стејт је почео сезону у великом стилу, убедљиво победивши Лејкерсе са 125:94, а победнички тим је предводио Клеј Томпсон са 38 поена. Недовић је провео осам минута на терену и за то време је успео да промаши једну тројку.

Милвоки је у гостима изгубио од Њујорка са 90:83, а у пораженом тиму Радуљица није улазио у игру.

Минесота је после продужетка победила Орландо 120:115, а екипу је до тријумфа предводио Кевин Лав са 31 поеном и 17 скокова. Он је постигао и тројку за продужетак у последњим секундама утакмице. Црногорски репрезентативац Никола Пековић завршио је меч са 11 поена и седам скокова за Вулфсе.

Његов земљак из Орланда Никола Вучевић играо је чак 46 минута и за то време је имао учинак од 22 поена и 18 скокова.

Резултати утакмица играних у ноћи између среде и четвртка:

Кливленд - Бруклин 98:94

Филаделфија - Мајами 114:110

Торонто - Бостон 93:87

Детроит - Вашингтон 113:102

Њујорк - Милвоки 90:83

Хјустон - Шарлот 96:83

Минесота - Орландо 120:115 (продужетак)

Њу Орлеанс - Индијана 90:95

Далас - Атланта 118:109

Сан Антонио - Мемфис 101: 94

Јута - Оклахома 98:101

Феникс - Портланд 104:91

Сакраменто - Денвер 90:88

Голден Стејт - ЛА Лејкерс 125:94

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару