Вујошевић хвали борбеност играча

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да је приступ његових кошаркаша у победи над Задром био за сваку похвалу.Кошаркаши Партизана убедљиво су у Београду победили екипу Задра са 80:65 (22:18, 27:14, 14:14, 17:19) у четвртом колу Јадранске лиге. Партизан у петак очекује утакмица против Нантера у Евролиги у Београду.

После утакмице тренер Партизана није крио задовољство због победе и озбиљности са којом су играчи приступили утакмици, али ни опрез пред наредни меч, који их очекује у петак.

"Задар је много боља екипа него што се то мисли и она неће сама да се победи, што је могло да се види у првој четвртини... Ми смо у серији од две важне утакмице. У петак је једна од кључних утакмица, а ову су одиграли максимално озбиљно, са великим залагањем и концентрацијом, што је за сваку похвалу. Било је на нивоу Партизана", рекао је Вујошевић новинарима у Београду.

Партизан у петак очекује утакмица против Нантера у Евролиги уБеограду.

"Ова утакмица је била добар увод за ону у петак, која мора да се добије и ја се надам да ће притисак и стегнутост да се претвори у борбу и жељу да тријумфујемо", казао је Вујошевић.

Пионир је био скоро попуњен, а Вујошевић је признао да није очекивао толику посету.

"Ја сам изненађен оволиком посетом, недеља у девет је незгодан термин, а још је и била утакмица на телевизији. Наша публика је поново показала да није туристичка, да не долази да буде виђена, већ да види оне које воли. Ја им захваљујем на томе", навео је тренер Партизана.

Тренер Задра Хрвоје Влашић казао је да његов тим направио много глупости и дозволио Партизану да направи велику разлику и тако реши меч.

"Правили смо много глупости у другој четвртини, ни ја не знам шта смо хтели тиме да постигнемо. Тада је Партизан направио разлику од 17, 20 поена, а против таквих екипа то је реално готова утакмица. Ја сам само до краја захтевао дисциплину", рекао је Влашић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 11. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару