Читај ми!

Далсио: Верујем у велику подршку навијача на отварању првенства

Фудбалер Црвене звезде Далсио Гомеш изјавио да верује у велику подршку навијача на мечу првог кола Суперлиге Србије против Јединства. Говорио је о протеклом припремном периоду, утисцима о тиму и очекивањима у предстојећој сезони.

Далсио је пре месец дана потписао уговор са "црвено-белима", говорио је о протеклом припремном периоди и истакао важност припремних мечева.

"Утисци су сјајни, боље сам упознао саиграче, поново сам у тиму који предводи тренер Владан Милојевић. Утакмице су биле фантастичне, тренинзи такође, који су нам потребни у припремном периоду. Тријумфовали смо на три утакмице, то је веома битно за будућност. Када си нов, мораш да знаш како саиграчи играју, каква додавања могу да очекујем од њих, али када сте у великом тиму, са сјајним играчима, лакше је упознати их брже", истакао је Далсио, преноси званични сајт клуба.

Стручни штаб Црвене звезде је посебну пажњу посветио тактичким финесама.

"За мене је то лако, брзо разумем тактику, тако је од малих ногу, није ми тешко да се прилагодим", додао је нови фудбалер Звезде.

Он је признао да се на терену одлично разуме са Александром Катаијем.

"Катаи је велики играч, сада га знам, какве пасове шаље, као и његове потезе, веома је лако разумети Катаија", рекао је Далсио.

Далсио је истакао да у Звезди влада сјајна атмосфера.

"Нисам имао много слободног времена, неке играче сам мало боље упознао, шалимо се, играмо стони тенис. Надам се да ћу у будућности имати више времена, које ћу провести са саиграчима", додао је фудбалер "црвено-белих".

Црвена звезда ће 20. јула у првом колу Суперлиге Србије дочекати Јединство.

"Узбуђен сам због почетка првенства, једва чекам да одиграм први меч на Маракани и осетим атмосферу о којој су ми толико причали од када сам дошао у Црвену звезду. Верујем да су се навијачи ужелели утакмица и да ће нас већ на првом дуелу у великом броју подржати", истакао је Далсио.

Он је потом говорио и о сарадњи са тренером Звезде Владаном Милојевићем.

"Лако је радити са Милојевићем. Учи нас симболичним стварима, доста нам помаже на терену, ради невероватне ствари. Волим да радим са њим и остатком стручног штаба, доста му помажу", навео је Далсио.

Он је рекао да је слободно време на припремама искористио за предах.

"Трудим се да одморим, причам са породицом, саиграчима и тако време брже пролази", закључио је Далсио.

четвртак, 11. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару