Читај ми!

Радоњић: Уз навијаче до победе!

Црвена звезда у четвртак у Арени игра против Локомотиве, а стратег црвено-белих сматра да његов тим, уз велику подршку навијача, може до победе. Тренирамо добро и једва чекамо да утакмица почне, рекао Словенац Јака Блажич.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да очекује да, уз пуну Београдску арену и велику подршку навијача, црвено-бели победе Локомотиву Кубањ у првом колу Д групе Евролиге.

"Екипа Кубања је веома амбициозно приступила сезони, како би парирала клубовима у Евролиги. У Русији су дошли на корак од ЦСКА, што довољно говори о њиховим амбицијама и квалитету. Доста су искусан састав и добро су кренули ове сезоне. Очекујемо пуну Арену и надамо се да ћемо, уз подршку навијача, искористити своју сансу", рекао је Радоњић на конференцији за медије у Београдској арени.

Он је додао да је руски тим одлазак Ника Калатеса надоместио довођењем тандема Уникахе Симон - Вилијамс, као и да Локомитива има посебно јаку центарску линију где доминирају Хендрикс и Марић.

На питање новинара какви су домети Звезде у Евролиги, Радоњић је рекао:

"Свесни смо да је група јака и не можемо да кажемо да ћемо сигурне бодове игде узети. Није реално говорити колики су домети, то ћемо видети после првих неколико кола. Сматрам да ће, како време буде одмицало, играчи бити све бољи. Морамо да имамо стрпљење, јер за уигравање је потребно време."

Словеначки репрезентативац Јака Блажич такође очекује тежак меч.

"Мислим да Локомотива има јак тим. Тренирамо добро и једва чекамо да утакмица почне. У претходном периоду смо правили грешке, али надам се да ћемо их исправити", рекао је Блажич.

Утакмица између Црвене звезде и Локомотиве на програму је у четвртак од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару