Меч у Новом Месту je тест карактера

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић гостовање Крки у трећем колу Јадранске лиге сматра одличним уводом за предстојеће изазове у сезони. "Много је битно да екипа покаже прави карактер на овом гостовању. И још је значајније да забележимо победу", рекао је тренер црно-белих.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да је гостовање екипи Крке у Новом Месту први прави испит за црно-беле у новој сезони Јадранске лиге.

"Након две уводне победе, које смо забележили као домаћини, имамо прво гостовање и први испит, у смислу реакције играча када је у питању један тако значајан меч. После утакмице у суботу улазимо у серију играња две утакмице недељно, с обзиром на то да стартује и Евролига, а ово ће бити један јако добар увод у такав ритам играња утакмица. Много је битно да екипа покаже прави карактер на овом гостовању. И још је значајније да забележимо победу", казао је Вујошевић за сајт клуба.

Његова екипа је у прва два кола регионалног такмичења савладала Игокеу и Мега Визуру.

"Старт Јадранске лиге је за нас јако значајан, резултатски битан, у контексту свих обавеза које нас очекују у наредном периоду. Надам се да ће екипа одреаговати на прави начин на том гостовању, свесна чињенице да нас очекује врло мотивисан, квалитетан противник и сигурно ћемо учинити све да квалитет и ниво наше тимске игре буде на задовољавајућем степену, који би нам омогућио да забележимо још једну победу", навео је тренер Партизана.

Вујошевић је додао да Крка ове сезоне жели да направи искорак у Јадранској лиги и да је зато формирала квалитетан састав.

"Сачували су костур тима од прошле године и, наравно, појачали одређене позиције са веома искусним и квалитетним играчима. Довели су нашег тренера Џикића, који јако добро познаје тај амбијент, будући да је и пре неколико сезона радио у Крки из Новог Места", закључио је Вујошевић.

Утакмица трећег кола Јадранске лиге између Крке и Партизана игра се сутра од 19 сати у Новом Месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару