Читај ми!

Казна за "вечите" - милионче!

Црвена звезда и Партизан кажњени укупн са више од милион динара због недисциплине током финалне серије кошаркашког плеј-офа, саопштио председник Удружења клубова кошаркашке лиге Дарко Јовичић. Душко Вујошевић најтеже кажњен.

Кошаркашки клуб Црвена звезда кажњен је данас са 684.400 динара због критиковања судија и неспортског понашања својих навијача током финалне серије плеј-офа Супер лиге, док је Партизан кажњен са 392.400 динара.

Како је наведено у саопштењу на сајту Кошаркашке лиге Србије, Звезда је, измeђу осталог, кажњена због увредљивог скандирања њењих навијача упућеног тренеру црно-белих Душку Вујошевићу (59.000 динара) у првој утакмици финалне серије.

Такође, Звезда је кажњена због критиковања судија после другог меча са 118.000 динара, а са 59.000 динара и једну утакмицу без присуства публике због покушаја напада навијача на тренера Партизана Душка Вујошевића (бацање каиша) током четврте утакмице финалне серије.

Сa друге стране, Партизан је кажњен са укупно 392.400 динара, а казне се односе, између осталог, на вређање помоћног тренера Звезде Милана Гуровића од стране навијача (59.000 динара), док су црно-бели кажњени са 118.000 динара због јавног критиковања судија.

Тренер Партизана Душко Вујошевић кажњен је са 318.600 динара због критиковања судија (118.000 динара) и добијених техничких грешака.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Радоњић мораће да плати 47.200 динара због добијених техничких грешака.

Са по 11.800 динара због техничких грешака кажњени су и кошаркаши Игор Ракочевић, Дејан Мусли, Лео Вестерман, Ђорђе Гагић и Бојан Суботић, наводи се у саопштењу које је потписао председник Удружења клубова кошаркашке лиге Дарко Јовичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару