Борим се за интересе Партизана

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да има информацију да ће он и председник Црвене звезде Небојша Човић добити "временску казну" и оценио да то неће исто утицати на два клуба. Сценарио је јасан и ми нећемо седети скрштених руку. О томе одлучује тело где се већ показало да Човић има већину гласова. Оштро ћемо реаговати, у ненормалним ситуацијама нормално је ненормално реаговати, рекао је Вујошевић.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да има информацију да ће он и председник Црвене звезде Небојша Човић добити "временску казну" и оценио да то неће исто утицати на два клуба.

"Имамо одређене информације и јасни су предзнаци поводом покушаја реализовања сценарија временске казне мени и Човићу од стране Директоријума Кошаркашке лиге Србије. Ја не знам шта је Човић, пошто му је зет председник клуба. човић је тамо газда и временска казна је њему смешна ствар. Створио би се утисак да је казна правична ако се то деси, а овај у ствари не може да буде кажњен", рекао је Вујошевић новинарима на стадиону Партизана.

На питање новинара како ће Партизан реаговати ако дође до дуже временске казне, Вујошевић је навео да клуб неће седети скрштених руку.

"Сценарио је јасан и ми нећемо седети скрштених руку. О томе одлучује тело где се већ показало да Човић има већину гласова. Оштро ћемо реаговати, у ненормалним ситуацијама нормално је ненормално реаговати", рекао је он.

Вујошевић је навео да се у јавности креира да је за мало избегнут инцидент током финалне серије Супер лиге и да је вршилац дужности директора такмичења Дарко Јовичић "срећан кад нема мртвих".

Вујошевић је казао да његов сукоб са Човићем није личне природе и да је у сукоб ушао из принципа.

"Сукоб није личне природе, ја се борим за интересе Партизана. Ја сам председник Југословнеског спортског друштва и не обичан тренер кошаркашког клуба, јер имам толико титула. Имам обавезу да штитим клуб и објасним ситуацију која није у сразмери", рекао је тренер црно-белих.

Он је истакао и да "у друштву има довољно напетости и без Човића и њега".

"Човек има право на своје мишљење и да прича и ја ћу наставити тако да се понашам. Са Човићем са ушао у сукоб принципијелно јер сматрам да Црвена звезда и Пратизан треба да имају равноправне односе. Партизан је најуспешнији тим у региону и очекивао сам да држава гледа благонаклоно на спонзоре и не да би се Звезди смањила помоћ, већ да би се дала равноправно", рекао је Вујошевић.

Вујошевић је рекао да се Партизан бави кошарком и да клуб не интересује ко је на власти.
"Човић никада не прича о игри, ја сам се са њим целе године мало и шалио, као дете када има играчку и, када је пипне, она кмечи", казао је он.

Рачун кошаркашког клуба Партизан је у блокади због неплаћања пореза, а тренер црно-белих хоће да плати јер у супротном не би ни пријављивао порез.

"Хоћемо да платимо, да нећемо не бисмо га пријављивали. Потребан је репрограм да би се омогућило да се дође до неке цифре. Очекујем и да држава помогне, али не да се одрекне тога, већ да се нађе правичан начин", закључио је Вујошевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару