Читај ми!

Кошаркашице Србије у Крањској Гори

Женска сениорска репрезентација Србије отпутовала је у Крањску Гору, где ће наставити припреме за Европско првенство у Француској. Српске кошаркашице наредних 10 дана биће смештене у хотелу "Компас" у Крањској Гори, а на располагању ће имати две дворане које се налазе у непосредној близини хотела.

Првобитно је планирано да национални тим у Словенији одигра контролни меч са селекцијом Белгије 21. маја, међутим изабранице Марине Маљковић одмериће снаге и са Словачком (20. и 22. маја).

"Боравак у Крањској Гори представља главни и најважнији део припрема за Европско првенство. Мање - више смо комплетни, јер нам недостаје само Иванка Матић. Зато је потребно да у овом делу припрема заживи тим, да све играчице покажу спремност да се у потпуности подреде колективу како би Србија била успешна у Француској", рекла је Маљковићева за сајт КСС.

Екипи су се крајем прошле недеље прикључиле Ана Дабовић, Јелена Миловановић, Сара Крњић и Јована Рад, док су са списка отпале Наташа Бучевац, Милена Марјановић и Драгана Станковић.

"Наташа, Милена и Драгана су радом на тренинзима и понашањем заиста оставиле веома позитиван утисак на мене. На њих озбиљно рачунамо у будућности. Дала сам им смернице за даљи рад и верујем да ће на следећем окупљању бити још боље", додала је Маљковићева.

На припреме у Крањску Гору отпутовало је 16 играчица: Милица Дабовић, Ана Дабовић, Јелена Миловановић, Сара Крњић, Јована Рад, Тамара Радочај, Дајана Бутулија, Тијана Ајдуковић, Маја Шкорић, Инес Ајановић, Јована Поповић, Саша Чађо, Невена Јовановић, Александра Црвендакић, Кристина Балтић и Бојана Вулић.

Србја ће на Првенству Европе од 15. до 30. јуна у Француској играти у групи Ц са Летонијом, Великом Британијом и домаћином Француском.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару