Брајант против Брајанта

Коби Брајант на суду у процесу против мајке Памеле, која покушава да прода његове кошаркашке сувенире из детињства. Ово је сам наставак затегнутих односа који владају међу члановима породице Брајант.

Однос Кобија Брајанта са мајком Памелом и оцем Џоом (сада тренером на Тајланду, некада професионалним кошаркашем) дуго карактеришу као „затегнути". Спекулације и њиховим несугласицама некако су се развијале упоредо са напретком његове импресивне каријере. Најновије поглавље у овој необичној породичној причи, међутим, добило је обрисе бизарног.

Ас Лејкерса ће морати да иде на суд како би спречио да више од 900 његовх кошаркашких сувенира из младости заврши на аукцији.

Кобијева мајка је зимус потписала уговор са једном аукцијском кућом у Њу Џерсију, од које је добила 450.000 долара, и тиме им дала Кобијеве сувенире и дечачких и средошколских дана, када је већ постао врло познат у Америци.

Чим је Брајант чуо за то, одмах је наложио својим адвокатима да издејствују отказивање аукције, али је власник поменуте аукцијске куће Кенет Голдин одговорио да то није могуће због тога што је новац већ дат његовој мајци унапред, али и јер су одређена средства потрошена и на рекламирање саме аукције.

Голдин је такоће нагласио да је Кобијева мајка приликом преговора рекла да је пре пет година питала свог сина да ли су му потребне ствари остављене у родитељском дому, на шта јој је он одговорио да може да раси са њима шта пожели.

Међу успоменама које су планиране за аукцију налазе се Брајантови дресови, лопте, патике, мајице за тренинг, шампионско прстење (не оно које је освојио у НБА лиги)...
Аукција је заказана за следећи месец, а процена је да би сви сувенири могли да "оду" за око милион и по долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару