Суботић: Борбом до победе!

Кошаркаши Слободе ће бити растерећени, јер у Пиониру немају шта да изгубе, а могу много тога да добију. Сигурно ће бити силно мотивисани. До победе максималном борбеношћу и агресивном одбраном, каже Бојан Суботић.

Кошаркаш Црвене звезде Бојан Суботић рекао је да црвено-бели имају посебан квалитет и могућност да се извуку из тешких ситуација што су доказали у полуфиналу Јадранске лиге после преокрета против Радничког из Крагујевца и у прошлом колу против Војводине.

Црвено-бели су у среду теже него што се очекивало победили Војводину са 86:85 тројком Марка Симоновића пет секунди пре краја меча.

"Против Војводине нисмо одиграли на завидном нивоу. Међутим, ова екипа је још једном показала да има карактер. Подсетићу да смо минут и 37 секунди пре краја били у заостатку чак осам поена за Новосађанима. Нисмо се предавали, веровали смо да можемо да направимо преокрет и уз велику борбеност смо у томе успели", рекао је Суботић за клупски сајт.

Он се нада да ће начин на који је екипа изборила победу против Новосађана подићи пољуљано самопуздање.

"Преокрети које смо направили у дуелима против Радничког у полуфиналу Јадранске лиге и овај против Војводине недвосмислено показају да смо способни да се извучемо из практично безизлазне ситуације и када нешто силно желимо то можемо и да остваримо. Мислим да је то наш велики квалитет и да смо сада тога сви свесни", додао је Суботић.

Звезда у меч са Слободом из Ужица улази као фаворит, иако тренер Дејан Радоњић због повреде неће моћи да рачуна на Вука Радивојевића, а под знаком питања је и наступ Бориса Савовића који има проблема са скочним зглобом.

"Кошаркаши Слободе ће бити растерећени, јер у Пиониру немају шта да изгубе, а могу много тога да добију. Сигурно ће бити силно мотивисани. Са друге стране, ми улогу фаворита коју имамо на папиру морамо да докажемо на терену. То ћемо успети ако будемо максимално борбени и концетрисани. Одбрана мора бити веома агресивна и нипошто не смемо да потценимо ривала јер би то могло скупо да нас кошта", закључио је Суботић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије измедђу Црвене звезде и Слободе на програму је у суботу од 19 сати у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару