Читај ми!

Бостон и Хјустон остали у игри

Кошаркаши Бостона победили су у ноћи између среде и четвртка на гостујућем терену Њујорк са 92:86 и смањили на 2:3 у првом колу плеј-офа Источне конференције у НБА лиги. Исти сценарио је виђен и у Оклахоми где је Хјустон направио брејк победом од 107:100, за 2:3 у серији. У Индијани, домаћи тим је савладао Атланту са 106:83 и повео са 3:2.

У утакмицама одиграним измећу среде и четвртка, резултати у серијама су идентични - 3:2. Индијана је победила код куће Атланта Хоуксе, Хјустон је предвођен Џејмсом Харденом славио у Оклахоми док је екипа Бостона тријумфовала у Њујорку и врстила серију у Масачусец.

Селтикси су показали карактер у Медисон Сквер Гардену, и после нешто слабије почетка, преузели контролу над утакмицом у другом делу, игравши сјану одбрану и шутирајћи одлично споља.

У екипи Бостона петорица играча постигли су двоцифрени број поена, по 18 су постигли Џеф Грин и Кевин Гарнет, који је додао и 16 скокова,

Брендон Бас и Џејсон Тери убацили су по 17 поена, док је Пол Пирс додао 16 поена.

У екипи Њујорка Кармело Ентони био је најефикаснији са 22 поена, Рејмонд Фелтон додао је 21, а Џеј Ар Смит 14 поена. Кармело је сјајно шутирао у првом полувремену али је потом стао, а тиме су стали и Никси.

Наредна, шеста утакмица игра се сутра увече у Бостону.

Кошаркаши Индијане победили су на свом терену Атланту са 106:83 и повели са 3:2 у првом колу плеј-офа Источне конференције.

Пејсерсе су до победе предводили Дејвид Вест са 24 поена и Пол Џорџ са 21 поеном и 10 скокова. Индијана је ове сезоне на свом терену забележила свих пет победа против Атланте.

У екипи Атланте Џош Смит и Ал Хорфорд постигли су по 14 поена.

Наредна утакмица игра се сутра увече у Атланти, где домаћи Хоукси имају 13 узастопних победа против Индијане.

Кошаркаши Хјустон Рокитса победили су на гостујућем терену Оклахому са 107:100 и смањили на 2:3 у првом колу плеј-офа Западне конференције.

Хјустон је до победе предводио ратиграни Џејмс Харден са 31 поеном, а убацио је седам "тројки" из првих седам покушаја, укупно 7 од 9. Сајну ролу имао је и турчин Омер Ашик - 21поен и 11 скокова, а Франсиско Гарсија додао је 18 поена.

Кевин Дурент био је најефикаснији у екипи Оклахоме са 36 поена, седам асистенција и седам скокова, а Реџи Џексон убацио је 20 поена. И на овом мечу осетило се одсуство Расела Вестбрука који ће, како ствари стоје, пропустити остатак плеј-офа.

Наредна утакмица игра се сутра увече у Хјустону.


Резултати:

ИСТОЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА:
Њујорк - Бостон 82:92 (2:3 у серији)
Индијана - Атланта 106:83 (3:2)

ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:
Оклахома - Хјустон 100:107 (3:2)

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару