Читај ми!

Николић: Одлучиће нијансе!

Мирослав Николић очекује неизвестан дуел у полуфиналу Јадранске лиге између његовог Радничког и Црвене звезде и сматра да ће победника одлучити нијансе. Он је навео да не жели да изниси тактику којом ће супротставити Звезди, као и да му је најважније да су играчи максимално мотивисани.

Тренер кошаркаша Радничког из Крагујевца Мирослав Николић рекао је данас да ће нијансе одлучивати у дуелу са Црвеном звездом у полуфиналу фајнал-фора Јадранске лиге и да његову екипу дели само 40 минута од учешћа у Евролиги.

Завршни турнир Јадранске лиге игра се у Лакташима од 25. до 27. априла. Меч измедју Радничког и Црвене звезде на програму је у четвртак од 17 сати. У другом полуфиналном мечу састају се Партизан и Игокеа.

"Звездини адути су скок и јаке контре, ако то исконтролишемо, ето нас у финалу, а отварају се и врата Евролиге. Већина играча у Европи и даље само маштари да једном заигра на тој сцени, а ми смо надомак тако нечег", рекао је Николић.

Николић је казао да, када се анализира досадашња сезона, његова екипа може сваког да победи и од сваког да изгуби, јер је лига "никад изједначенија".

"Једнако смо мотивисани и ми и они, могуће је да опет буде меч на 'једну лопту', као наш последњи. Верујем да ће играчи да имају већу концентрацију. Очекујем да се потпуно посвете утакмици са Звездом јер кад почне окршај само 40 минута је до Евролиге", рекао је тренер Радничког.

Он је навео да не жели да изниси тактику којом ће супротставити Звезди, као и да му је најважније да су играчи максимално мотивисани.

"Што смо имали изанализирали смо из Суперлиге, фокус свих нас у клубу је само на фајнал-фору. Идеја ми је да имамо много јачу одбрану и да будемо јачи и у скоку, то су сегменти у којима ривал може да нас надигра. Морамо боље да заграђујемо кош, да добијамо дуеле у ваздуху, у том случају наши играчи ће бити ти који ће да носе игру", казао је Николић.

"Ако још покажемо расположење у нападу, будемо убитачни какви смо били 26 кола на Јадрану, ни прича о регионалном прстену није нереална, али идемо корак по корак", рекао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару