Читај ми!

Нелсон: Раднички је велики изазов

Демаркус Нелсон, један од најбољих кошаркаша Црвене звезде ове сезоне, очекује тежак дуел против Радничког у полуфиналу Јадранске лиге. Нелсон је истакао да се потпуно опоравио од повреде скочног зглоба и да спремно дочекује предстојећу утакмицу.

Кошаркаш Црвене звезде Демаркус Нелсон рекао је данас да очекује узбудљиво такмичење на завршном турниру Јадранске лиге и да је противник његове екипе у полуфиналу Раднички из Крагујевца опасна и квалитетна екипа.

"Учествују четири најбоље екипе АБА лиге и нема сумње да ће бити много тешко. Другачије и не може да буде јер се одлучује о титули. Биће веома узбудљиво, пред нама је велики изазов, а сваки спортиста ужива у томе", рекао је Нелсон за клупски сајт.

Завршни турнир Јадранске лиге игра се од 25. до 27. априла у Лакташима. Црвена звезда у четвртак од 17 сати игра против Радничког из Крагујевца, док се од 21 сат састају домаћа Игокеа и Партизан. Финале је на програму у суботу од 20.30.

"Све чинимо како бисмо спремни дочекали почетак фајналфора и утакмцу са Радничким. Тренинзи су вема јаки, врло интезивни, детаљно се спремамо. Нови тренер (Дејан) Радоњић је изванредан и тражи потпуну дисциплину. Брзо смо се прилагодили његовом систему рада, напорно је, али сви смо свесни да тако мора да буде јер пред нама је велики изазов", рекао је Нелсон.

Звезда и Раднички су ове сезоне играли четири пута, а београдски тим остварио је три победе.

"Они су одлично припремљени, имају изванредне стрелце. Мораћемо да играмо веома јако у одбрани, а концетрација ће морати да буде на највишем нивоу. Веома су опасни у шуту са дистанце, посебно за три поена", рекао је Нелсон и као најопасније играче Радничког навео Александра Ћапина и Терика Вајта.

Нелсон је истакао да се потпуно опоравио од повреде скочног зглоба и да спремно дочекује предстојећу утакмицу.

"Повреду сам успешно санирао. Било је потребно мало мировања и интезивне терапије како бих решио проблем. Осећам се добро, јер дуго времена нисам био 100 одсто спреман. Немам болове и максимално сам концетрисан на тренинг", рекао је амерички кошаркаш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару