Читај ми!

Незадрживи Леброн

Кошаркаши Мајамија победили су Милвоки са 110:87, и тако повели са 1:0 у првом колу плеј-офа Источне конференције у НБА лиги. Леброн Џејмс јунак утакмице. Победе Сан Антонија, Индијане и Оклахоме.

Актуелне шампионе НБА лиге до победе је предводио Леброн Џејмс, коме су две асистенције недостајале до "трипл дабл" учинка. Постигао је 27 поена и имао 10 скокова и осам асистенција.

Реј Ален убацио је 20 поена, 16 је додао Двејн Вејд, а Крис Бош 15 поена.

У екипи Милвокија, која од маја 2001. године није победила у првој утакмици у плеј-офу, Брендон Џенингс је био најефикаснији са 26 поена, а Монта Елис додао је 22.

Друга утакмица игра се сутра, такође у Мајамију.

Кошаркаши Сан Антонија победили су на свом терену Лос Анђелес лејкерсе са 91:79 и повели у првом колу плеј-офа Западне конференције са 1:0.

Ману Ђинобили и Тони Паркер постигли су по 18 поена за Спарсе, а Тим Данкан додао је 17 поена и 10 скокова.

У екипи из Лос Анђелеса, која је водила само на почетку утакмице, Двајт Хауард био је најбољи са 20 поена и 15 скокова, Пау Гасол додао је по 16 поена и скокова, а Стив Неш 16 поена.

Друга утакмица игра се у уторак у Сан Антонију.

Кошаркаши Индијане победили су на свом терену Атланту са 107:90 и повели са 1:0 у првом колу плеј-офа Источне коференције.

У екипи Индијане шесторица играча постигли су двоцифрени број поена, а најефикаснији је био Пол Џорџ који је остварио први "трипл дабл" у плеј-офу са 23 поена, 11 скокова и 12 асистенција. Џорџ Хил додао је 18 поена.

То је прву пут од 2006. године да Индијана започне плеј-оф победом.  Џеф Тиг био је најефикаснији у екипи Атланте са 21 поеном и седам асистенција.

Друга утакмица игра се у среду у Индијани.

Кошаркаши Оклахоме победили су Хјустон са 120:91 и повели са 1:0 у првом колу плеј-офа Западне конференције.

Кевин Дјурент био је најефикаснији у победничком тиму са 24 поена, а Раселу Вестбруку недостајала су два скока до "трипл дабл" учинка.

Постигао је 19 поена, уз 10 асистенција и осам скокова. Џејмс Харден постигао је 20 поена у екипи Хјустона. Друга утакмица игра се у среду у Оклахоми.

Резултати:

ИСТОЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Мајами - Милвоки 110:87 (1:0 у серији у којој се игра до четири победе)

Индијана - Атланта 107:90 (1:0)

ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Оклахома - Хјустон 120:91 (1:0)

Сан Антонио - ЛА лејкерс 91:79 (1:0)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару