Читај ми!

Славили Клиперси и Репторси

У преосталим утакмицама НБА лиге кошаркаши Лос Анђелес Клиперса победили су Портланд са 93:77 остваривши и шести узастопни тријумф а Торонто је победио Атланту са 113:96 и забележо четврту узастопну победу.Утакмица између Бостон - Индијана отказана је због трагедије на маратону у Бостону.

Најефикаснији у екипи Клиперса био је Керон Батлер са 22 поена, од којих је 18 постигао у трећој четвртини, Блејк Грифин постигао је 16, док је Деандре Џордан додао 10, уз девет скокова.

Шампиони дивизије Пацифик, Клиперси одиграли су против Портланда последњу утакмицу на домаћем терену у регуларном делу првенства, уз скор од 32 победе и девет пораза и потребан им је још један тријумф како би обезбедили предност домаћег терена у првом колу плеј-офа.

Вил Бартон постигао је 17, а Џоел Фриленд 13 за Портланд, који је претрпео 12. узастопни пораз.

Кошаркаши Торонта победили су Атланту са 113:96 и забележили четврту узастопну победу. Демар Розан постигао је 30 поена, а Руди Геј додао је 20, уз четири скокова и пет асистенција.

Атланта се тако изједначила са Чикагом у борби за освајање петог места пред плеј-оф. Екипе ће вечерас завршити регуларни део сезоне, Хоукси играју против Њујорка на гостујућем терену, док ће Булси бити домаћини Вашингтону.

Кајл Корвер је са 13 поена био најефикаснији у екипи Атланте, док су Мајк Скот и Ајван Џонсон убацили по 12 поена уз по 12, односно 10 скокова.

Утакмица између Бостон - Индијана отказана је због трагедије на маратону у Бостону и тај меч неће ни накнадно бити одигран с обзиром да се лигашки део шампионата завршава у ноћи између среде и четвртка а ниједан од два тима не може да напредује на табели.

Индијана ће у плеј оф ући као трећепласирани тим у Источној конференцији, док ће Бостон доигравање за титулу првака најјаче кошаркашке лиге света почети са седме позиције.

Резултати:

Атланта - Торонто 96:113 и

Л.А. Клиперс - Портланд 93:77

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару