Читај ми!

Нови рекорд Мајамија

Мајами Хит поставили клупски рекорд петнаестом узастопном победом, за далеко најбољи скор у Источној конференцији (44-14). Њујорк у Кливленду, после преокрета, славио резултатом 102:97 а Милвоки је после продужетка савладао Јуту 109:108.

Мајами је савладао драстично ослабљене Минесота Тимбервулвсе 97:81. У саставу Минесоте поред дуже повређеног Кевина Лава, у последње време нема ни Николе Пековића и Андреја Кириленка.

Код гостију је Леброн Џејмс био под упитником због повреде колена, али је ипак изашао на паркет и постигао 20кошева уз 10скокова и 4асистенциј, а имао је и нешто више изгубљених лопти него иначе (седам).

Улогу лидера преузео је Двејн Вејд са 32 поена, седам скокова и 10 асистенција.

"Увек је сјајан осећај када поставиш рекорд, али не осврћемо се много на то, само гледамо која је следећа утакмица и како да је добијемо", рекао је Џејмс.

Мајами је последњи пораз доживео 1. фебруара од Индијане, која му је и први следећи озбиљан противник. До тада би Орландо и Филаделфија требало да буду лак залогај захукталој екипи са Флориде.

Њујорк је у Кливленду славио резултатом 102:97, мада је у другој четвртини био чак на "минус 22" (52:30). Никсима се "смешио" и 11. узастопни пораз од Кавалирса на њиховом паркету, посебно што је Кармело Ентони пао и лакше повредио колено.

Међутим, сјајно су заиграли Амаре Студемајер и Џеј Ар Смит, док је Стив Новак предњачио у шуту за три поена. Важне тројке у четвртој четвртини убацио је и Џејсон Кид.
На Истоку је списак учесника плеј-офа практично познат, иако сви тимови имају на програму још 20-25 утакмица.

Милвоки је после продужетка савладао Јуту (без Ала Џеферсона) 109:108, чиме је деветопласираној Филаделфији одмакао за чак седам победа.

Бакси су уједно одрадили посао за Лос Анђелес Лејкерсе, који покушавају да стигну Јуту или Хјустон и после очајног старта сезоне обезбеде наступ у плеј-офу. Сада заостају за "џезерима" само две победе.

РЕЗУЛТАТИ:

Кливленд - Њујорк 97:102

Милвоки - Јута 109:108 (99:99)

Њу Орлеанс - Орландо 102:105

Минесота - Мајами 81:97

Денвер - Атланта 104:88

Портланд - Шарлот 122:105

Голден Стејт - Торонто 125:118

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару