Читај ми!

По титулу у Железник

Партизан има прилику да се домогне титуле у Железнику. На реду је четврти меч финалне серије плеј-офа између вечитих ривала. Звезда жели да на свом терену обезбеди мајсторицу. Црно-бели знају да ће бити тешко, извукли су поуке из преднодних мечева. Ипак, искуство је на њ иховој страни. Сусрет је на програму у петак од 20.00 часова, пренос је на нашем Другом програму.

Кошаркаш Партизана Душан Кецман рекао је да његов тим очекује тежак четврти меч финалне серије плеј-офа против Црвене звезде, посебно што ће се тај дуел играти у Железнику, где црвено-бели тренирају током целе сезоне. Тренер Влада Јовановић, такође, очекује тежак дуел са Звездом, која је показала да може да запрети.

Црвено-бели су на промену хале били приморани, због заузетости Пионира, који ће овог викенда бити домаћин одбојкашког Гран прија.

"Очекује нас јако тешка утакмица будући да ће екипа Црвене звезде покушати да поправи утисак из претходног дуела. Играће се на њиховом домаћем паркету, у хали где су тренирали током године и то је њихов прави домаћи терен", рекао је Кецман.

Кецман сматра да ће шампион имати шансу ако заустави "лаке поене и офанзивни скок противника". "Морамо да имамо концентрацију свих 40 минута, да држимо добар ниво игре, чврсто и паметно. Спремни смо, непознаница између две екипе нема, мислим да ће можда детаљи или расположење појединаца одлучити ту утакмицу. Надам се нашој још бољој игри него на трећем мечу" додао је Кецман.

Тежак меч очекује и тренер Партизана Влада Јовановић. "Екипе се одлично познају и у том погледу неће бити изненађења. Серија је дуга и играње на свака два дана празни играче, како физички тако и психички. Потребно их је опоравити после пораза, али и победа и обновити енергију која је пресудна", рекао је Јовановић.

Он је истакао да ће његовим играчима бити потребно време да се привикну на амбијент у мањој дворани. "Очекујем од мог тима да буде максимално концентрисан од првог до последњег минута", додао је Јовановић.

Утакмица Црвене звезда - Партизан игра се сутра од 20 сати у дворани у Железнику. Тренутни резултат у серији је 2:1 за црно-беле. Директан пренос је на нaшем Другом програму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару