Читај ми!

Дебакл Лејкерса

Кошаркаши Оклахоме победили су убедљиво Лос Анђелес Лејкерсе 119:90 у првом мечу полуфиналне серије Западне конференције, на другој обали Мајами је савладао Индијану са 95:86, а Филаделфија је била боља од Бостона у неизвесном мечу, 92:91.

Оклахома је у првом мечу полуфинала Запада нанела најтежи пораз Лејкерсима у сезони. Велики број кошева Тандерси су постигли највише захваљујући одличном Раселу Вестбруку који је постигао 27 поена. Он је у сјајној партији додао и девет асистенција и осам скокова.

У редовима победника одличан је био, по обичају, Кевин Дурент који је дао 25 кошева уз осам скокова. Осим Вестбрука и Дуранта који су водили тим до победе чак 12 кошаркаша из Оклахоме уписало се у стрелце за убедљив тријумф.

 

И постава Лејкерса показала је да има добре играче и на клупи. За тим из Лос Анђелеса кош је постигло 11 кошаркаша. Ипак, то није било довољно за озбиљнији отпор. Најбољи учинак имао је Ендру Бајнам са 14 скокова и 20 поена, колико је постигао и Коби Брајант.

 

Следећи дуел је на програму у ноћи између среде и четвртка. 

Мајами је на свом терену забележио прву победу у дуелима са Индијаном. Гости су били бољи три четвртине, али су Хитси одличном игром у последњем периоду меча сачували предност домаћег терена.

Леброн Џејмс водио је тим до победе са 32 поена, 15 скокова и пет асистенција.

Двејн Вејд такође је био врло ефикасан. Он је убацио 29 кошева, а Крис Бош је додао 13 поена за вођство у полуфиналној серији.

У редовима гостију из Индијанаполиса по 17 поена убацили су Дејвид Вест и Рој Хиберт. Он су били и најбољи скакачи свог тима са 12 односно 11 ухваћених лопти. Џорџ Хил и Дарен Колисон убацили су по 10 поена.

Следећи меч је на програму у ноћи између уторка и среде.

Филаделфија је изједначила на 1:1 у серији на гостовању против комшија из Бостона. Девет играча који су били на паркету за Сиксерсе погађали су противнички кош.

Меч је био неизвестан до самог краја, а неколико секунди пре истека времена Филаделфија је имала пет поена предности да би тројком и пенал завршницом Селтикси успели да смање, али не и преокрену резултат.

Џру Холидеј убацио је 18 поена за победнике, 13 кошева дао је Андре Игудала уз шест скокова и седам асистенција. По десет поена убацили су Еван Тарнер и Тадеус Јанг.

Код Бостона, најболи је био ветеран Реј Ален са 17 поена. Кевин Гарнет је убацио 15, а Брендан Бас 12.

Следећа утакмица је на програму у ноћи између среде и четвртка.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару