Родман: Уживам у животу

Нисам банкротирао, нисам ни болестан, изјавио је Денис Родман и тако ставио тачку на медијске спекулације које су окупирале медије недељама уназад. Легендарни скакач изјавио је како има довољно новца, како плаћа алиментацију, као и да ужива у животу пуним плућима. Још од 1995. године људи причају ружно о мени, навикао сам, волим да им показујем да нису у праву, закључио је Родман.

Доста се последњих дана спекулисало о банкроту и тешкој болести бивше NBA звезде и члана Дворане славних Дениса Родмана. Све приче су, како је рекао сам Родман, потпуне лажи.

Родман, засигурно један од најконтроверзнијих спортиста свих времена, покушао је да разјасни своју животну ситуацију гостујући у једној популарној америчкој емисији.

"Нисам готов. Плаћам алиментацију. Нисам један од оних који је зарађивао за Мајкла Џордана и Скотија Пипена. Поштено сам и добро зарадио у NBA каријери. Банкротирао? Нема шансе!", рекао најбољи скакач у историји најбоље кошаркашке лиге света.

"Нисам болестан. Још од 1995. године ме људи оптужују за свашта. 'Денис ради ово, Денис ради оно'. Радићу шта волим. Доказујем људима да греше када говоре лоше о мени још од првог дана. Осећам се сјајно, имам 50 година, излазим, забављам се и уживам у животу", осврнуо се Родман и на индиције да је болестан и завистан о алкохолу.

Некадашњи NBA шампион одбацио је и могућност да га задеси иста судбина као и Витни Хјустон и Ејми Вајнхаус.

"Ја не конзумирам кокаин. Никада га нисам ни пробао, па чак му се ни приближио нисам", закључио је један од најексцентричнијих спортиста свих времена.

Родман је у најјачу лигу света дошао као 27. пик на драфту, где га је одабрао Детроит. Пре тога, наступао је за NAIA универзитет Југозападна Оклахома стејт, који ни изблиза не представља крем колеџ кошарке.

Током 20-годишње професионалне каријере играо је још и за Сан Антонио Спарсе, Чикаго Булсе, мало чак и за Лејкерсе Далас Мавериксе. Наступао је и у нижеразредној ABA лиги, али и у Европи, у Финској за Торпан Појат и за енглеске Брајтон Берсе.

NBA титулу освојио је пет пута, играјући раме уз раме са Мајклом Џорданом и Скотијем Пипеном, два пута је био дефанзивни играч године, исто толико пута био је и на Ол-стару, а Детроит Пистонси су пензионисали његов дрес са бројем 10.

Tоком каријере постигао је 6.683 поена уз 11.954 скока и 1.600 асистенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару