Евролига

Билбао још у игри

Билбао добио ЦСКА на свом терену са 94:81 и тако смањио предност Руса на 2:1 у четвртфиналној серији Евролиге. Капитен Србије Ненад Крстић 22 поена, без промашаја из игре. Теодосић пет поена и четири асистенције. Победом у Пиреју над Сијеном 75:55 Олимпијакос на корак од завршног турнира.

Кошаркаши Билбао баскета савладали су вечерас на свом терену московски ЦСКА са 94:81 (25:24, 22:16, 24:17, 23:24) и смањили на 2:1 у четвртфиналној серији Евролиге.

Најбољи у победничкој екипи био је Костас Василијадис са 20 поена, а два поена мање постигао је Марко Банић. Капитен репрезентације Србије Ненад Крстић дао је 22 поена, без промашаја из игре, за московски тим, док је Милош Теодосић утакмицу завршио са пет поена. Андреј Кириленко додао је 16 поена за ЦСКА, а Алексеј Швед 15.

Следећа утакмица четвртфиналне серије игра се поново у Билбау, 30. марта у 20.30.

Кошаркаши Олимпијакоса победили су вечерас у Пиреју екипу Монтепаскија из Сијене са 75:55 (14:12, 18:9, 16:9, 27:23) и повели са 2:1 у серији.

Најефикаснији у тиму који са клупе предводи Душан Ивковић био је Кајл Хајнс са 15 поена, бивши плејмејкер Партизана Ејси Ло убацио је осам поена, а Марко Кешељ додао је на то два поена. Једина светла тачка у италијанској екипи био је још један бивши члан београдских црно-белих, Лестер Бо Мекејлеб са 13 поена.

Следећа утакмица четвртфиналне серије игра се у петак, такође у Пиреју.

Пласман на завршни турнир Евролиге избориће екипа која прва стигне до три победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије