"Орлови" у новом "перју"

Представљен нови дрес фудбалске репрезентације Србије, у којем ће "орлови" играти "као домаћини" у Јужној Африци. Селектор Антић обећава да ће сваки дрес бити добро натопљен знојем у Јужној Африци.

Фудбалски савез Србије представио је нови, црвени дрес, у којем ће "орлови" играти у Јужној Африци.

Прве три утакмице на првенству, Србија ће највероватније одиграти у црвеном дресу, а селектор Радомир Антић није жеео да прогнозира да ли ће "орлови" одиграти више од три утакмице.

"Не знам колико ћемо одиграти утакмица у новом дресу на Светском првенству, али могу да обећам да ће бити добро натопљен знојем", рекао је уз осмех Радомир Антић.

Припреме репрезентације Србије почињу 24. маја у Ковилову, а одмах сутрадан "орлови" крећу у Аустрију, где ће одиграти пријатељске утакмице са Новим Зеландом и Пољском.

После припрема и утакмица у Аустрији, репрезентативци Србије се враћају у Београд, где ће одиграти још једну припремну утакмицу са Камеруном.

"Утакмица са Камеруном биће више од фудбала. То ће бити празник за народ, који је толико уложио у нас, да заједно са позитивном енергијом кренемо пут Јужне Африке", додао је селектор.

Изабраници Радомира Антића су већ испробали бели дрес за гостовања, који је јавности представљен у фебруару.