Читај ми!

Ганзо све ближи Милану

Један од најталентованијих фудбалера у овом тренутку, Бразилац Ганзо, никада није крио жељу да каријеру настави у Италији и по свој прилици управо ће се то и догодити. Фудбалерови агенти су стигли у среду на Апенинско полуострво, где су већ почели преговоре са предстаницима Милана.

Фудбалски клуб Милан је, чини се, све ближи да у своје редове доведе из Сантоса младог Ганза пошто су агенти фудбалера обавили разговоре са представницима клуба у среду.

Газета дело Спорт (Gazzatta dello Sport) преноси да је делегација представника једног од најталентованијих фудбалера у Бразилу стигла у Милан и да се састала са потпредседником Милана Адрианом Галијанијем и спортским директором Ариедом Браидом.

Ганзо, који је до сада одиграо и један меч за А селекцију Бразила, је довођен у везу са градским ривалом Интером после неколико бриљантних партија у дресу Сантоса, што неумитно изазива поређења са још једном звездом у успону из Бразила, Нејмаром.

Ганзо је недавно изјавио да је решен да каријеру настави у Серији А, без обзира на све очигледније интересовање бразилског Коринтијанса.

"Моја будућност је у Италији. Милан или Интер? То још увек не знам", изјавио је Ганзо прошле недеље.

"Верујем да бих био од користи и једној и другој екипи, али једино што сада могу рећи је да је моја будућност у Италији", закључио је Ганзо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи