Читај ми!

Ђуричићу подстрек за будућност

Млади фудбалер холандског Херенвена Филип Ђуричић изјавио је после Скупштине Фудбалског савеза Србије на којој је проглашен за најперспективнијег српског играча "да му награда много значи и да ће му бити велики подстрек за будућност".

"Ово је доказ да сам до сада у каријери радио добре ствари. Учинићу све да наставим овако и будем још бољи", рекао је Ђуричић.

Он је изразио жаљење што није успео да се докаже у свом матичном клубу Црвеној звезди, али је истакао "да се не каје због тога".

"Ја сам велики навијач Црвене звезде и надам се да ћу се једног дана вратити, можда чак и да завршим каријеру. Међутим, живот ме је одвео на другу страну и не кајем се због тога".

Ђуричић истиче да је одласком у Холандију направио прави избор.

"Холандска лига је идеална за развој младх играча. Мени је лепо у мом клубу Херенвену, наравно, није као у ПСВ-у или Ајаксу, али мени је сада најважније да играм. Има времена за веће клубове", закључио је Ђуричић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи