Навијачи прете "јарчевима"

"Ако испаднете, тући ћемо вас до смрти!", поручили су навијачи Келна својим љубимцима. Сви у клубу уплашени, Подолски верује у будућност. Три кола пре краја Бундеслиге, Келн само три бода изнад опасне зоне.

Навијачи Келна никако не могу да се помире са чињеницом да би њихови љубимци могли да испадну из Бундеслиге. Ипак, своје страхове су испољили на најгори могући начин, паролом "Ако испаднете, тући ћемо вас до смрти!", коју су поставили на зиду тренинг-комплекса "јарчева".

Оваква порука дочекала је првотимце Келна када су у понедељак стигли на тренинг, само дан после убедљивог пораза у Волфсбургу (4:1), којим су себи прилично закомпликовали судбину у Бундеслиги.

"Ово нема везе са здравим разумом. Прави навијачи то никада не би урадили. Ништа неће бити боље ако вас неко буде тукао по глави. Морамо веровати у будућност", истакао је најбољи играч Келна и репрезентативац Немачке Лукас Подолски.

Три кола пре краја немачког првенства, Келн је само три бода изнад опасне зоне, а екипа је у серији од три узастопна пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи