Важна победа Волфзбурга

Можда и најбитнију победу у првенству забележили су изабраници тренера Феликса Магата. Убедљива победа од 4:1 сигурно нема само такмичарски значај јер је управо самопоуздање највећи проблем ове екипе у овој години.

Екипа Волфзбурга је убедљиво победила Келн са 4:1, што је уједно и прва победа ове екипе под новим тренером Феликсом Магатом. Ова победа, три кола пре краја првенства, од велике је важности „вуковима" у борби за опстанак.

Хрватски нападач Марио Манџукић постигао је два поготка а двоструки стрелац је био и Ашкан Деџагах који је ушао у игру са клупе. Себастиан Фраис је постигао почасни погодак за „јарчеве".

Магат се вратио на клупу Волфзбурга прошлог месеца након што је 2009. године предводио клуб до титтуле првака Немачке. Екипа се сада налази на 16. позицији на табели.

Лидер Борусија из Дортмунда је приморан да одложи прославу титуле након шокантног пораза у суботу од Борусије из Менхенгладбаха.

Борусија сада има 69 поена, пет више од Бајера из Леверкузена, три кола пре краја што би могао бити увод у занимљив финиш првенства.

Шампион Бајерн пао је на четврто место након ремија са Ајнтрахтом. Тречепласирани Хановер бежи им само бод и ове две екипе водиће борбу за место које следеће сезоне води у Лигу шампиона.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи